Kies je categorie
Menu

HET WORDT NIET SCHERPER DAN DIT

GRANIT ENDURANCE CUT ZAAGKETTINGEN & ZAAGBLAD IN EEN COMBINATIEPAKKET

Met meer dan 1.500 verschillende artikelen van ons GRANIT huismerk Endurance Cut bieden wij u een onvergelijkbare productvari├źteit in het segment zaagkettingen. Of u nu een professionele bosbouwer bent of een hobbyist, een kettingzaag of een oogstmachine, u vindt hier gegarandeerd het juiste product. Ontdek nu onze combinaties van zaagketting en zaagblad.

Alle GRANIT Endurance Cut zaagkettingen worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De zaagkettingen, die in de modernste productiefaciliteiten onder optimale omstandigheden van gelegeerd staal worden gemaakt, maken niet alleen indruk met de beproefde Endurance Cut-kwaliteit dankzij meerdere chroomcoatings, maar ook met verbeterde duurzaamheid. Dankzij de hoogwaardige zaagtanden zullen uw klanten blij zijn met de effici├źnte zaagprestaties en een betere afvoer van de spanen. De Endurance Cut Harvester zaagkettingen zijn blijvend stabiel dankzij grotere klinknagels en een breed contactoppervlak. Via een kanaal in de aandrijfschakel worden de zaagkettingen tot aan de klinknagel van voldoende olie voorzien. Om te voldoen aan de eisen van de bosbouwprofessionals, hebben we ook de snijbreedte aangepast en de slijphoek geoptimaliseerd.

 

Kwaliteit die overtuigt

In de GRANIT productbenchmark blonken de Endurance Cut zaagkettingen in het testveld van in totaal zeven producten uit met topscores. Met een chroomlaag van 20 ╬╝m, bijvoorbeeld, scoren onze zaagkettingen met een uitstekende slijtvastheid. Topwaarden voor doorbuiging en breukbelasting, die vergelijkbaar zijn met die van de oorspronkelijke fabrikant, getuigen eveneens van een zeer hoge fabricagekwaliteit. Zelfs na langdurig gebruik zijn onze zaagkettingen dus bestand tegen hoge breukbelastingen.

De GRANIT Endurance Cut combinatiepakketten bestaande uit twee zaagkettingen en een zaagblad zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en met een aandrijfschakeldikte van 1,3 tot 1,6 mm en een kettingsteek van 325'', 3/8'' of 3/8'' LoPro. Alle zaagkettingen zijn voor levering al geslepen en geolied en dus direct klaar voor gebruik.