Kies je categorie
Menu

Ego HT2410E Heggenschaar/kit

De HT2410E heeft een zaagbladlengte van 61 cm en is dus ideaal om bredere heggen met dikkere vertakkingen te scheren. De tandafstand is 26 mm en de tanddiepte van het blad is 20 mm waarmee alle heggen en takken makkelijk voor de bijl gaan. Deze heggenschaar heeft ├ę├ęn snelheid en de lasergesneden, diamantgeslepen zaagbladen zagen makkelijk door takken en twijgen.

Fabrikant: EGO Power+

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen

Aangenamer snoeien met de EGO Power+ heggenschaar van 61 cm. Onze unieke gepatenteerde ARC Lithium accu, de stille borstelloze motor en versnellingsbak garanderen u al het vermogen dat u nodig heeft zonder de schadelijke uitstoot, de trillingen en het lawaai van een benzinemotor. De grote zaagbladlengte van 61 cm betekent dat u meer snoeit in ├ę├ęn beweging, wat uw werk aanzienlijk vermindert. De tandafstand van 26 mm en tanddiepte van 20 mm biedt u de snijcapaciteit die u nodig heeft voor het oppervlak. De zaagbladen zijn lasergesneden en diamantgeslepen voor een zeer strakke en precieze afwerking. De heggenschaar weegt slechts 3 kg zonder de accu. Ze is licht en een goede toevoeging aan uw EGO arsenaal. Het uiteindelijke gewicht hangt af van de accu die u gebruikt. We verkopen deze heggenschaar ook als onderdeel van een set met een 2,5 Ah accu (totaal gewicht van het apparaat is 4,2 kg) en een standaard lader. Deze heggenschaar is compatibel met ons BH1001 rugharnas (set) met harnas en adaptor (dummy accu voor het gereedschap) zodat het gewicht op uw rug gelijkmatig wordt verdeeld.

Varianten laden...
Artikelnummermerkbladlengte (cm)draaibare handgreepsnelheidsregelingsnijcapaciteit (mm)tanddiepte mes (mm)werking van messenPrijsBeschikbaarheidAantal
HT2410Eego power+61NeeEén snelheid2620Enkel geslepen€ 189,26 excl. BTW
HT2411Eego power+------€ 304,95 excl. BTW