Kies je categorie
Menu

Ego HT2000E Heggenschaar/kit

Onze HT2000E heggenschaar van 51 cm is ideaal voor smalle, kleine tot middelgrote heggen. Met een tandafstand van 25 mm en lasergesneden en diamantgeslepen mesbladen is ze ook geschikt om dikkere takken en twijgen te snoeien. Dankzij de dubbele werking van het eenzijdige snijblad is deze snoerloze heggenschaar een perfecte aanvulling op uw verzameling EGO Power+ tuingereedschap.

Fabrikant: EGO Power+

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen

De EGO Power+ heggenschaar van 51 cm is ideaal om smalle, kleine tot middelgrote heggen te snoeien met dikkere takken. Deze snoerloze heggenschaar heeft ├ę├ęn snelheid en is uitgerust met lasergesneden, diamantgeslepen mesbladen die makkelijk door woekerende twijgen en takken zagen. De bladpuntbeschermer voorkomt schade aan omheiningen of muren wanneer u te dichtbij komt. U kunt dus vol vertrouwen de volledige heg tot in de puntjes scheren. U kunt om het even welke EGO Power+ 56V ARC Lithium accu gebruiken voor onze producten afhankelijk van welke accu het meest geschikt is voor de klus. U klikt de accu gewoon op zijn plaats en u kunt aan de slag. U kunt met deze accuheggenschaar minstens 75 minuten werken. Ze is ook superlicht en krachtig: ze weegt slechts 2,8 kg zonder accu en 4 kg met een 2,5 Ah accu. U geniet van een vlotte snoei-ervaring en een gezonde werkomgeving omdat de supereffici├źnte motor stil en soepel loopt, en dus weinig trillingen produceert. Deze machine maakt deel uit van ons Power+ assortiment. U krijgt 5 jaar garantie bij particulier gebruik en 1 jaar garantie bij professioneel gebruik als u uw aankoop binnen 30 dagen registreert.

Varianten laden...
Artikelnummermerkbladlengte (cm)draaibare handgreepsnelheidsregelingsnijcapaciteit (mm)tanddiepte mes (mm)werking van messenkit inclusief:PrijsBeschikbaarheidAantal
HT2000Eego power+51NeeEén snelheid2520Enkel geslepen-€ 172,73 excl. BTW
HT2001Eego power+------1x 2,5Ah Accu & Standaard oplader 210W€ 288,43 excl. BTW